Renate de Boer

Auteur, Coach, Healer

Renate de Boer

Auteur, Coach, Healer

0

Je winkelwagen

Wie is Renate?

image1

Ik ben Renate de Boer, ondernemer en alleenstaande moeder van een zoontje. Na 9 jaar in de archeologie gewerkt te hebben, merkte ik dat ik het beroep nog wel leuk vind, maar het werkveld niet meer.

Nadat ik mijn rock bottom bereikte tijdens mijn burn-out, vond ik de kracht om aan mezelf te gaan werken, mijn oude emoties en trauma’s aan te kijken en los te laten en uiteindelijk in mijn kracht te gaan staan. Hoe meer ik aan mezelf werkte, hoe sterker de pull werd om verder te blijven groeien. Mijn vader heeft me altijd gezegd dat je nooit uitgeleerd bent. Ook al bedoelde hij dat meer op kennis- en ervaringsniveau, hij heeft helemaal gelijk. Je kan altijd nog nieuwe kanten of aspecten van jezelf blijven leren kennen. Je bent nooit uitgeleerd over jezelf en de mensen om je heen.

Na de burn-out ben ik gaan nadenken wat ik écht wil in mijn leven. Ik wilde waar veel mensen van dromen: vrijheid om je eigen tijd in te delen. Dit ben ik uiteindelijk gaan doen. Hieruit zijn vele projecten uit ontstaan die ik heb ondernomen.

Uiteindelijk begon ik blogs te schrijven voor het kantoor wat ik samen met andere ondernemers huur. Het schrijven vond ik zo leuk en ging zo gemakkelijk, dat één blog uitgroeide tot een boek. Dat is ‘Sta in je kracht’ geworden!

Klik hier voor het bestellen van mijn boek, en ontdek de meerdere gratis meditaties die je daarbij ontvangt.

Daarna merkte ik dat ik minder achter mijn laptop wilde zitten, en direct in contact wilde zijn met mensen. Nadat ik zulke diepe introspectie heb gedaan bij mezelf en mezelf beter ben gaan begrijpen, merkte ik dat ik andere mensen ook veel meer ben gaan begrijpen. Daardoor ben ik gaan inzien dat mensen echt zulke prachtige wezens zijn! En is iedereen zó ontzettend uniek, maar weet ik ook hoe we elkaar kunnen vinden in kwetsbaarheid. Ik heb kunnen inzien dat we allemaal dezelfde emoties bij ons dragen, met dezelfde pijn rondlopen en we dus allemaal hetzelfde voelen. Er hangt alleen een heel ander verhaaltje aan. Wanneer we onze eigen emotionele pijn durven aan te kijken, dan durven we ook die van anderen te zien. En wanneer je iemand helemaal durft te zien, dan zie je dat we eigenlijk helemaal niet zo verschillend zijn. 

Daarbij heb ik ook zelf ondervonden hoe helend het werkt om gezien te worden door een ander. Om te mogen zijn wie je bent zonder dat een ander over je oordeelt. Wanneer iemand je helemaal kan liefhebben, waar je ook vandaan komt, of wat je hebt meegemaakt. En dat kan ik nu zelf ook bieden tijdens de coaching, healings,  en al het andere wat ik doe (zie ook de website: trulyloving.center). 

Kijk op mijn aanbod pagina voor de verschillende manieren waarbij ik jou zou kunnen ondersteunen.