Renate de Boer

Auteur, Coach, Healer

Renate de Boer

Auteur, Coach, Healer

0

Je winkelwagen

Coaching en Healing

Een tijdje geleden werd ik gek van de woorden coaching en healing. De coaches en healers schieten als paddenstoelen de uit de grond. Je wordt doodgegooid met coaches en healers. Ik vond mijn eigen manieren en de juiste mensen wel die me konden helpen. 

Totdat ik januari 2023 bij een healing centrum terecht kwam, die onder andere ‘reconnection’ aanbood. Een reconnection zou je weer dieper in contact brengen met je blauwdruk. Wat je hier te bieden hebt. Voor de sessie trok ik de kaart healing en ik kreeg de gedachte: ‘ik kom hier niet voor heling’. En ergens had ik gelijk. Ik heb sindsdien helende dromen voor mezelf en anderen om me heen. Ik heb sindsdien dat als ik rustig iemand aanraak, ik merk dat er liefde en heling door mijn handen en vingertoppen stromen naar de ander.

Daarnaast was ik ondertussen ook al in mijn Gene Keys gedoken (Klik hier als je daar ook benieuwd naar bent! (Dit is geen affiliate link)). Hierin wordt ook aangegeven dat ik een ‘guide’ ben. Dat mijn levenswerk empathie is door te luisteren met heel mijn wezen naar de ander. Dat ik uitstraal dat alles in de wereld schoonheid bevat (ook de lelijke, pijnlijke dingen), in mijn kern universele liefde en in mijn hart wijsheid schuilt. 

Mijn kracht is mijn openheid en helicopterview over de levenslessen die het leven biedt. Ik heb inmiddels ontdekt dat in alles een les schuilt en in elke negatieve emotie een overtuiging die niet in lijn ligt met universele wetten. 

Door middel van coaching en/of heling met mijn gidsen, kan ik je helpen je weer wat lichter te laten voelen. Te zien dat er licht aan het einde van de donkere tunnel ligt. Ik ben zelf door depressies, ongezonde relaties, burnout en heel veel moeheid en vele lichamelijke klachten heen gegaan. Soms denken mensen dat ik zo licht geboren ben, maar dat is niet zo!

Coaching

Tijdens jouw coaching sessie mag jij jouw verhaal doen en luister ik aandachtig naar de betekenis achter de gebeurtenissen en gevoelens die je beschrijft. Ik behoud een helicopterview, waardoor ik je kan helpen met andere manieren van kijken naar een situatie.

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat iedereen uniek is. En dat die uniekheid gevierd en geuit mag worden! Daarnaast hebben we allemaal pijn. In die zin zijn we juist weer hetzelfde, want we voelen dezelfde pijn. 

Een eerste tip kan ik je alvast meegeven: maak onderscheid tussen een negatieve emotie, zoals boosheid of verdriet en de weerstand tegen het voelen van de emotie. Een ‘negatieve’ emotie is in werkelijkheid niet negatief. Het is een aanwijzing waar jij een overtuiging hebt die niet overeen komt met universele waarheden. De pijn die wordt ervaren bij verdriet, boosheid, schuld, schaamte en dergelijke is eigenlijk de weerstand tegen het voelen. Hiervoor heb je echt contact met je lichaam nodig. 

Door je perspectief te veranderen, kun je van overlevingsmodus gaan naar echt leven! En het leven vieren! Vier je het leven met mij mee?

Healing

Healing is anders dan coaching, ook al helpt het je ook bij andere perspectieven en inzichten te krijgen over jezelf en je leven. Tijdens een healing sessie vraag ik mijn gidsen in je energieveld aanpassingen te doen, waardoor in jouw systeem heling kan plaatsvinden, want heling kan je lichaam helemaal zelf! Soms heb je even een herinnering of een activatie nodig om je eigen systeem weer aan het werk te zetten. Daarbij krijg ik ook boodschappen door die je weer nieuwe inzichten kunnen geven over je fysieke of emotionele pijn, waardoor je nu anders naar je pijn gaat kijken, waardoor het minder vat op je heeft. Je richt je leven niet meer in om maar niet die pijn te voelen.

Ik geef vaak een voetenbadje met etherische olie om jou te verwennen en te laten ontspannen. Dan ben je ontvankelijker voor de heling. Ook helpt het je te aarden.

Daarnaast gebruik ik ook vaak mijn handen voor aanraking. Een liefdevolle aanraking zegt meer dan 1000 woorden. Met mijn aanraking zorg ik ervoor dat je meer aanwezig bent in je lijf. Dat je kan voelen wat er écht speelt in je lijf. En weet of voel je het niet, dan help ik je daar achter te komen.