Light Language

light language

Light language of lichttaal wordt ook wel de taal van de ziel genoemd. Het is een taal die oeroude wijsheid en frequenties met zich meebrengt. Vaak begint het met een gesproken boodschap, maar het kan ook overgaan in zingen. Het klinkt vaak herhalend en in de zang worden vaak meer klanken dan woorden overgebracht. 

Sommige mensen kunnen aanvoelen wat de strekking van de boodschap is, sommige mensen kunnen zelfs de taal begrijpen, maar de meeste mensen voelen alleen de uitwerking van de boodschap in hun hart. Het draait ook niet om wat er gesproken (of gezongen wordt), maar om de impact die het heeft in je systeem. Het spreekt niet tot je mind, het spreekt je ziel aan. Je hoeft niet te weten wat het betekent. Dat is alleen iets wat jouw mind, jouw ego wil. De boodschap komt diep in jouw hart aan en dat weet wel wat voor jou nodig is op dit moment in jouw leven. Het gaat om wat de frequentie van de taal in jouw hart kan activeren. Het spreekt jouw zelfhelend vermogen aan. 

Kijk hier een voorbeeld van zo’n Light Language activatie en voel wat het met je doet. Doe je ogen dicht, ga er even voor zitten of liggen en neem er eventjes de tijd voor (ook al duurt de video maar 2 minuten). Zie het als een korte meditatie.

Wil jij een keer zo’n zelfhelende activatie ervaren? Je kan nu een light language activatie bij mij aanvragen door hier te klikken. Deze activatie wordt dan specifiek op jou afgestemd.