Renate de Boer

Ceremonieleider, Healer, Coach, Auteur

Renate de Boer

Ceremonieleider, Healer, Coach, Auteur

0

Je winkelwagen

Individuele psilocybine therapie dag-retreat

Onze missie

Veel mensen leven hun leven in een staat van strijd. Ze proberen het goed te doen, proberen een punt van tevredenheid te bereiken of proberen oké te zijn. Als iemand vraagt ​​hoe het met hen gaat, komt het antwoord: ‘Niet slecht’, of ‘Het kan erger’. Wij geloven dat het leven voor iedereen anders kan zijn.

Onze missie is om mensen te helpen weer echt van het leven te gaan houden. Om te ervaren dat je echt leeft, vol liefde en vreugde, in plaats van worstelen, vechten en overleven. Dit is een proces van je openstellen voor het leven, en stoppen met jezelf ertegen te verdedigen.

Om je open te stellen voor het leven is het nodig om te stoppen met het strijden tegen gevoelens van schuld, schaamte, zelfafwijzing, angst of gewoon een algemeen gevoel van ongemak. Alleen als we stoppen en onder ogen zien wat er in ons ligt, kunnen we deze oude emoties en opgeslagen trauma’s verwerken en kunnen we stoppen met vechten. Als we dat niet doen, leven we een leven vanuit compenseren om ervoor te zorgen dat we deze gevoelens niet voelen. Het leven wordt een strijd.

Wat kan psilocybine voor je doen?

Psilocybine-therapie kan je helpen om alles wat je belemmert in je vreugdevolle expressie in het leven, onder ogen te zien en te verwerken. Het kan je ook helpen nieuwe perspectieven te krijgen over jezelf, het leven en wat je daarin wilt doen. Echte afstemming van wat je doet met wie je werkelijk bent, vindt plaats wanneer je de blokkades binnenin wegneemt.

Psilocybine kan ook veel vreugde brengen, een gevoel van vrede en geluk brengen en je helpen ervaren dat er meer liefde is dan je ooit eerder hebt gevoeld. Het kan je ook helpen eenheid met het universum te ervaren en te ervaren dat alles met elkaar verbonden is. Een gevoel van heelheid kan volgen.

Mensen die ons bezochten omschrijven de effecten van psilocybinetherapie als:

– Een levensveranderende ervaring
– Meer duidelijkheid, helderheid
– Een richtingsgevoel dat aansluit bij waar je van houdt en wie je bent
– Het gevoel hebben dat er een gewicht is opgeheven
– Meer liefde voelen voor jezelf en de mensen en de natuur om je heen
– Een gevoel van tevredenheid
– Dankbaar voelen voor het leven
– Minder geblokkeerd zijn in je expressie, je werk en in je creativiteit
– Minder weerstand en meer vreugde voelen voor de dingen die je moet doen
– Een diepe troost in de wetenschap dat het leven hier is om je te helpen en niet om je tegen te werken
– Emotionele genezing op een diep niveau en fysieke genezing

Wat wij kunnen bieden

– Een comfortabele en veilige omgeving, waar jij je veilig genoeg voelt om jouw trauma’s of blokkades los te laten
– Professionele begeleiding als je het moeilijk hebt of bang bent voor een ‘bad’ trip en je er doorheen helpt en de schat vindt die achter je angsten schuilgaat
– Instructies over hoe u het meeste uit je reis kunt halen
– Ondersteuning voor en tijdens je ceremonie
– Eerlijkheid, aanwezigheid, liefde en acceptatie
– Soundhealing, stemgenezing, lichttaalactivaties (Light Language)
– Optioneel vervolgbegeleiding en/of integratiecoaching

Wij zijn wij?

Wij zijn Martijn (30) en Renate (34).

Martijn is gespecialiseerd in psychologische begeleiding en stelt de juiste vragen om je tot de kern van je trauma’s te brengen. Hij kan je helpen om duidelijkheid te krijgen in jezelf en over wat je moet doen in het leven. Renate is een liefdevolle en zorgzame vrouw met een zachte aanraking (zowel figuurlijk als letterlijk), die rust en vrede in de ruimte brengt. Begeleiding kan door één van ons, afhankelijk van beschikbaarheid en match. Of beide! Zie de prijzen hieronder.

Wat kun je verwachten?

– Een ophaalservice vanaf een nabijgelegen treinstation (indien nodig)
– Voordat ik de psilocybine thee drink, stel ik je op je gemak en geef ik instructies hoe je het maximale uit de reis kunt halen
– Wanneer de psilocybine reis begint, geef ik soms een geleide meditatie of doen we samen ademwerk om je te helpen je reis gemakkelijker te maken. Daarna wordt er muziek gespeeld om je te helpen. De reis duurt ongeveer 4 uur
– Wat sap, soep en brood om het lichaam energie te geven. We praten over je ervaringen en geven advies over hoe je deze kan integreren
– Vertrek en terugbrengen naar het nabijgelegen treinstation (indien nodig)

De totale duur bedraagt ​​ongeveer 7 uur.

Details:

Prijzen: 
€450,- voor een individuele sessie met één van ons. 
€350,- p.p. voor een duo of koppel met één van ons (€700,- in totaal).
€300,- p.p. voor een groepje van 3 personen (dit is onze max.) met één van ons (€900,- in totaal).

€850,- voor een individuele sessie met ons beiden als jouw begeleiders tijdens jouw reis.
€650,- p.p. voor een duo of koppel met ons beiden (€1300,- in totaal).
€600,- p.p. voor een groepje van 3 personen (dit is onze max.) met ons beiden (€1800,- in totaal).

Locatie:
Een klein dorpje aan de Maas in de gemeente Oss.

Intake en beschikbare data

Voordat we je boeking volledig kunnen bevestigen, hebben we een intakeprocedure die bestaat uit het invullen van een intakeformulier en een intakegesprek van +- 1 uur waarin we elkaar kunnen leren kennen, jouw intentie kunnen bespreken en al je vragen kunnen beantwoorden.

Vraag ons voor beschikbare data! We hebben meestal dinsdagen en donderdagen beschikbaar. Andere dagen zijn mogelijk in overleg.

Klik op de knop hieronder om je aan te melden. Vergeet niet te vermelden dat je interesse hebt in een psilocybine therapie sessie, voor hoeveel personen en geef alvast je voorkeursdata aan.