Renate de Boer

Ceremonieleider, Healer, Coach, Auteur

Renate de Boer

Ceremonieleider, Healer, Coach, Auteur

0

Je winkelwagen

Individuele therapie dag-retreat met psilocybine

Een plantmedicijn reis is een verrijking van je leven. Het brengt je tot diepere inzichten over jezelf,  waarin je oude trauma’s en emotionele pijn kan aankijken en accepteren, waardoor je er vrij van wordt. Je gaat van overleven naar leven. Hierdoor ervaar je daarna een vrijer en lichter leven, waarin meer geluk de ruimte krijgt.

Door middel van onze therapie dag-retreat in combinatie met psilocybine helpen wij jou de diepe blokkades en overtuigingen te vinden die jou ervan weerhouden om ongeremd jezelf te zijn en je leven te leven vol enthousiasme en liefde. De psilocybine opent je om echt bij de kern te komen en wij helpen jou daar doorheen te navigeren. Hierdoor ontstaat blijvende verandering in je denken, in je zijn en uiteindelijk ook in je leven.

Wij zijn wij?

Wij zijn Martijn (29) en Renate (34). We zijn inmiddels een aantal jaren bekend in het veld van plantmedicijnen. Zowel het zelf reizen, als het begeleiden van ceremonies. Ook heeft Martijn een coachingspraktijk en geeft Renate begeleidende meditaties en activaties door middel van Light Language. Door dit samen te brengen in individuele therapie sessies en psilocybine, komen onze talenten volledig tot zijn recht. We werken hoofdzakelijk intuïtief in combinatie met onze eigen ervaringen met depressie en trauma’s. We bieden een veilig bedding waar schaamte of schuld niet nodig is.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

– Trauma release
– Opschonen van je (emotionele) systeem
– Spirituele ervaring en inzichten
– Dieper bewustzijn

Details:

Prijs: €425,- voor een individuele sessie. 
Of €650,- voor een duo of koppel.

Locatie: een klein dorpje aan de Maas in de gemeente Oss

Je start de dag nuchter (geen eten; water of slappe thee mag).
Start: 10 uur
Einde: 17 uur
Je gaat naar huis nadat je veilig geland bent en even wat hebt gegeten.

Beschikbare data:

Vraag ons voor beschikbare data! We hebben meestal dinsdagen en donderdagen beschikbaar. Andere dagen zijn mogelijk in overleg.

Zit er voor jou geen passende datum tussen en voel je wel dat wij jou kunnen helpen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we vast wel een goed moment voor je vinden.

Waarom bij ons?

– Individuele aanpak
– 2 begeleiders, om de mannelijke en vrouwelijke energie in balans te houden
– Truffels als relatief laagdrempelig plantmedicijn
– Voor- en na begeleiding op basis van jouw unieke blauwdruk
– Diepe emotionele therapie in veilige omgeving
– Soundhealing/voice healing/lightlanguage activations
– Mogelijkheid tot langere na-begeleiding en/of coaching